Eredivisie-laagvlieger zoekt spits en stopper: Ik heb wat namen doorgegeven

Eredivisie-laagvlieger zoekt spits en stopper: "Ik heb wat namen doorgegeven"

21-07-2016 16:59
3

Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag wil zijn selectie voor de start van de competitie graag nog versterken op meerdere posities. De financiële mogelijkheden zijn echter beperkt op Woudestein, erkent hij in gesprek met RTV Rijnmond. 

Een spits en een centrale verdediger hebben prioriteit voor de nummer vijftien van afgelopen seizoen. Excelsior kijkt onder meer rond in Portugal, waar Van der Gaag lang werkte. "Ik heb wat namen doorgegeven, maar het moet wel financieel haalbaar zijn. Wij zijn daar bezig met een centrale verdediger en dat is niet de enige speler waar we mee bezig zijn", aldus Van der Gaag.

Woensdag kwam Excelsior op de proppen met een verrassende versterking. Fredy Ribeiro, een aanvaller uit Angola, tekende voor één jaar in Rotterdam. Het zal voor Ribeiro even wennen worden: hij spreekt geen Engels én heeft nog nooit in zijn leven op kunstgras gespeeld. "Het is voor hem nieuw. In Portugal is er geen enkele ploeg die op kunstgras speelt. Het zal even aanpassen zijn, maar het zal niet het grote probleem zijn."

Lees ook: Excelsior gebruikt netwerk en haalt international: 'Sterkste jaren komen nu'