Onzekere Ziyech loopt met ziel onder z'n arm rond: Het doet veel met hem

Onzekere Ziyech loopt met ziel onder z'n arm rond: "Het doet veel met hem"

24-07-2016 11:22
59

René Hake merkt dat FC Twente-vedette Hakim Ziyech moeite heeft met de onzekerheid rond zijn sportieve toekomst. De linkspoot wil deze zomer per se de stap maken naar een grotere club, maar het blijft vooralsnog angstvallig stil rond hem. Tijdens een oefenwedstrijd van zaterdag leek Ziyech met z'n ziel onder zijn arm rond te wandelen. 

"Het doet veel met hem en dat is helemaal niet raar. Hij wil graag een volgende stap maken en het is voor hem misschien wel lastig om daar goed mee om te gaan. Voor ons is het soms ook lastig", vertelt Hake in gesprek met RTV Oost. 

Zolang Ziyech - die een prijskaartje van ongeveer tien miljoen euro heeft - niet verkocht is, kan Twente zelf ook weinig doen op de transfermarkt. "Het is lastig te zeggen wanneer we daar meer duidelijkheid over krijgen. Je wil het zo snel mogelijk, maar het zijn allemaal processen die bezig zijn."

Sowieso wil Hake extra spelers. "Ik wil er ervaring bij. Of het nou een jonge jongen is die veel wedstrijden op het hoogste niveau heeft gespeeld, of een jongen die wat ouder is en het klappen van de zweep kent."