PSV-vertrek lonkt: 'Graag naar Spanje of Engeland, dat is geen geheim'

PSV-vertrek lonkt: 'Graag naar Spanje of Engeland, dat is geen geheim'

01-08-2016 07:20
9

Jetro Willems kan PSV op korte termijn verlaten. De linksback schermt met interesse uit het buitenland en heeft duidelijke ambities en voorkeuren. Hij spreekt zich uit over een vervolgstap.

De PSV'er maakte zondag na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal (1-0 winst op Feyenoord, red.) al bekend dat vier clubs concreet in de markt zijn. "Ik wil graag naar Spanje of Engeland, daar heb ik geen geheim van gemaakt", maakt Willems tegenover het Algemeen Dagblad zijn voorkeur duidelijk. "Ik ben hier al vijf jaar en ken alle spelers bijna door en door. Dat betekent dat ik me met hart en ziel voor de club zal inzetten zolang ik hier ben."

"Natuurlijk heb ik ambities om naar het buitenland te gaan. Daar word je beter en sterker. Het zal wel komen. Ik zeg niet dat het morgen moet, maar ik hoop wel in een maand tijd meer duidelijkheid te kunnen geven aan de fans en naar PSV toe", aldus Willems, die eerder AS Monaco en Olympique Lyon afwees, in De Telegraaf. Hij gaat geen voorspelling wagen over zijn toekomst. "Ik wil nu geen dingen beloven. Dat kan ik niet. Ik ga geen percentages noemen", grapt Willems tot slot.