Sinkgraven is duidelijk: Ik vind het wel tijd dat ik minuten ga maken

Sinkgraven is duidelijk: "Ik vind het wel tijd dat ik minuten ga maken"

07-08-2016 18:37
9

Daley Sinkgraven was zondag de gevierde man bij Ajax, dat met 1-3 won bij Sparta. De middenvelder mocht weer eens in de basis beginnen en was belangrijk met een doelpunt en een assist.

"In dat opzicht heb ik het aardig gedaan vandaag", begint Sinkgraven. "Maar vooral het team heeft vandaag een goede prestatie geleverd. Als het gelijk staat en je gaat richting de negentig minuten knijp je hem altijd even. Gelukkig viel hij op het goede moment. Ik denk dat dat een belangrijk moment was", zegt de middenvelder tegen Ajax TV.

Niet alleen Ajax wilde goed aan het nieuwe seizoen beginnen. "Voor mij persoonlijk was deze wedstrijd ook wel belangrijk. Het is voor mij wel een opluchting, ik heb kunnen laten zien wat ik in me heb en dit was zeker nog niet alles. Ik hoop dat ik dit vast kan houden en door kan gaan op deze manier", zegt Sinkgraven.

In de twee duels met PAOK Saloniki had Sinkgraven geen basisplaats. Afgelopen woensdag zat hij zelfs op de tribune. Sinkgraven wil uiteráárd niet meer buiten de ploeg vallen. "Klopt, dat wil je als speler sowieso niet. Ik vind het wel tijd dat ik minuten ga maken. Vandaag kon dat en heeft dat goed uitgepakt", besluit hij.