Peters twijfelt nog over Heerenveen-transfer: Dan heb je 'alsen en maaren'

Peters twijfelt nog over Heerenveen-transfer: "Dan heb je 'alsen en maaren'"

10-08-2016 18:02
13

Jordens Peters weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt: bij Willem II of bij sc Heerenveen. De verdediger van de Tilburgers twijfelt tussen de twee clubs, zo blijkt uit een interview met FOX Sports.

De 29-jarige Peters krijgt binnenkort een verbeterde aanbieding van Willem II, maar schermt tegelijkertijd met de serieuze belangstelling van sc Heerenveen. "Dat is een mooi gebaar", noemt hij het aanstaande voorstel van Willem II. "En het is zeker een optie waar ik naar ga luisteren. Willem II neemt een dezer dagen contact op met mijn zaakwaarnemer om het verder concreet te maken. Ik heb het harstikke naar mijn zin hier. Maar ik wil in de aanbieding wel zien waar Willem II naartoe wil. Dat is belangrijk voor een speler op mijn leeftijd."

Ook een transfer naar sc Heerenveen behoort nog tot de opties voor Peters. "Mensen vragen de hele tijd: wat wordt het nou, hoe liggen de verhoudingen? Dat is moeilijk te zeggen. Ik zou nu fifty-fifty zeggen. Als de clubs akkoord zijn moet ik zelf nog met Heerenveen een akkoord bereiken. Dan heb je 'alsen en maaren', dat is het lastige van deze situatie." Het plan voor nu van Peters: "De aanbieding van Willem II afwachten en kijken of Heerenveen en Willem II naar elkaar toe bewegen. We gaan het de komende dagen zien."