Mourinho kondigt 'debuut' van recordaankoop Pogba aan: Geldt ook voor Paul

Mourinho kondigt 'debuut' van recordaankoop Pogba aan: "Geldt ook voor Paul"

18-08-2016 15:25
1

Paul Pogba kan vrijdagavond 'debuteren' voor Manchester United in de competitiewedstrijd tegen Southampton. Dat bevestigt José Mourinho in de aanloop naar het eerste thuisduel van het seizoen.

Pogba is klaar om in actie te komen. Of dat vanaf de eerste minuut is, laat Mourinho in het midden. "We hebben in de Community Shield tegen Leicester City met veel spelers gespeeld die minder getraind waren dan Paul. Door wedstrijden te spelen worden ze beter. Dat geldt ook voor Paul", aldus Mourinho op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

De Fransman, die zelf graag wil spelen, heeft bijna twee weken training op Carrington achter de rug. "Zijn conditie is goed genoeg om in elk geval minuten te maken. Hoeveel dat er worden kan ik nu nog niet zeggen", aldus Mourinho, die blij is met de manier waarop Pogba zich manifesteert na zijn terugkeer in Manchester.

"Paul heeft zich heel goed aangepast, mede doordat hij de club natuurlijk heel goed kent. Hij kent iedereen. Eigenlijk heeft hij helemaal geen tijd nodig gehad om zich aan te passen. Wel moet hij nog zijn weg vinden in het spel van de ploeg", besluit de Portugese manager.