Mourinho: 'Ik heb hem daarna gebeld en gezegd: vergeet alles wat je leest'

Mourinho: 'Ik heb hem daarna gebeld en gezegd: vergeet alles wat je leest'

20-08-2016 12:35
12

Weinig mensen hadden verwacht dat Marouane Fellaini dit seizoen een belangrijke rol zou gaan spelen bij Manchester United. De Belgische middenvelder werd direct na de aanstelling van José Mourinho gelinkt aan een transfer. Zijn nieuwe manager is echter onder de indruk van de international. 

Fellaini (28) had het de voorbije drie seizoenen niet makkelijk bij Manchester United. Deze jaargang lijkt hij lekker in zijn vel te zitten. "Misschien heeft een simpel telefoontje het verschil gemaakt", vertelt Mourinho aan Manchester Evening News. "Fellaini voelde zich niet geliefd. Toen de transfermarkt opende, zei iedereen dat hij zou vertrekken. Iedereen zei dat hij geen speler voor mij was."

"De dag na mijn presentatie heb ik hem gebeld en gezegd: vergeet alles wat je leest, ik laat je niet vertrekken. Misschien heeft dat onverwachte teken van vertrouwen hem veranderd. Hij heeft het uitstekend gedaan naast Michael Carrick, naast Ander Herrera, naast Paul Pogba. Hij barst van het vertrouwen. Fellaini speelt zelfs zo goed, dat hij zijn relatie met de fans compleet aan het veranderen is", aldus Mourinho.