Mourinho heeft medelijden met gepasseerde Memphis: 'Ik zag ze in hun nette pak'

Mourinho heeft medelijden met gepasseerde Memphis: 'Ik zag ze in hun nette pak'

20-08-2016 13:14
15

Memphis Depay maakte vrijdagavond geen deel uit van de wedstrijdselectie van Manchester United tijdens het duel met Southampton. Manager José Mourinho spreekt van een luxeprobleem. De Portugese coach heeft medelijden met Memphis, maar ook met onder meer Michael Carrick en Phil Jones. 

Het trio zat tijdens de clash met Southampton op de tribune. "Ik heb zoveel goede spelers. Toen ik na afloop in de kleedkamer kwam, was ik blij, maar daarna ook verdrietig. Ik liep binnen en zag die gasten in hun nette pak, niet in hun wedstrijdtenue, omdat ze niet eens op de bank zaten", tekent Manchester Evening News op uit de mond van Mourinho.

"Als ik kijk naar Memphis, Carrick, Jones en nog een paar andere spelers, dan krijg ik nóg meer zin in september. Dan begint de Capital One Cup, de Europa League, we spelen die maand zeven wedstrijden. Ze zullen allemaal speelminuten krijgen en dan ben ik ook weer gelukkig", aldus de oefenmeester. Dankzij twee treffers van Zlatan Ibrahimovic won United vrijdag met 2-0.