Kwade Heerenveen-speler staat in belangstelling: Er is altijd interesse

Kwade Heerenveen-speler staat in belangstelling: "Er is altijd interesse"

22-08-2016 07:58
4

Blijft Sam Larsson in ieder geval tot de winterstop bij sc Heerenveen? Het is de vraag die de Friezen tijdens de slotdagen van de huidige transferperiode bezighoudt.

Zijn invalbeurt afgelopen zaterdag tegen NEC zouden de laatste minuten voor Heerenveen kunnen zijn. "Geen commentaar", zegt de Zweedse aanvaller tegen de Leeuwarder Courant. Wel liet Larsson weten dat clubs belangstelling tonen. "Maar sinds ik bij Heerenveen speel, is dat nog nooit anders geweest. Er is altijd interesse."

Een week geleden meldde Voetbal International dat Larsson weigerde te spelen tegen FC Utrecht, om daarmee een transfer naar Sassuolo voor elkaar te krijgen. Het leverde een kwade Heerenveen-speler op. "Maar inmiddels heb ik de leugens van me laten afglijden."

De invalbeurt in Nijmegen betekende voor Larsson zijn eerste minuten in het nieuwe Eredivisie-seizoen. Behalve tegen Utrecht, ontbrak hij ook tegen AZ vanwege een buikvirus en een enkelblessure. "Ik ben flink afgevallen en voel me nog steeds een beetje zwak. Dat mag je als voetballer eigenlijk niet zeggen over jezelf, maar het is wel zo. Ik hoop de komende week verder aan te sterken."