'Tottenham gaat voor drie aankopen en meldt zich voor aanvaller bij Barça'

'Tottenham gaat voor drie aankopen en meldt zich voor aanvaller bij Barça'

22-08-2016 10:51
5

Vincent Janssen krijgt in de laatste dagen van de zomerse transferperiode nog zeker drie nieuwe teamgenoten bij Tottenham Hotspur. Eén van hen moet Munir El Haddadi van FC Barcelona worden.

Na de 1-0 zege van Tottenham op Crystal Palace beloofde manager Mauricio Pochettino nog drie aankopen. Pau Lopez (Espanyol) is in beeld als nieuwe doelman en de Spurs blijven in Barcelona, want Munir moet de volgende aanwinst worden. Sport schrijft maandag dat de onderhandelingen over de twintigjarige aanvaller al onderweg zijn.

Het is bekend dat Munir op zoek is naar meer speelminuten, omdat hij geen aanspraak maakt op een basisplaats zolang Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar in Camp Nou spelen. Tottenham zou hem wat dat betreft meer kunnen bieden. Ook Everton, Stoke City, Valencia, Celta de Vigo en Real Sociedad zijn in de race.

Munir heeft een prijskaartje van zo'n vijftien miljoen euro. Tottenham is van plan onder die prijs te gaan zitten en heeft geen trek in een terugkoopclausule, iets wat gebruikelijk is in Spanje. Munir maakt sinds de zomer van 2014 deel uit van de selectie van de Catalanen. In de Primera División maakte hij vier doelpunten voor Barça.