Van Bronckhorst kan niet meer om Feyenoorder heen: Het kan lastig zijn

Van Bronckhorst kan niet meer om Feyenoorder heen: "Het kan lastig zijn"

27-08-2016 16:34
2

Jens Toornstra leek door de komst van Steven Berghuis deze zomer uit de basis van Feyenoord te verdwijnen, maar speelt dit seizoen zo goed dat trainer Giovanni van Bronckhorst niet om hem heen kan. De middenvelder annex aanvaller is blij met zijn opleving in de Kuip.

"Het kan lastig zijn, maar ik ben op dit moment gewoon heel blij dat ik speel", zegt Toornstra in gesprek met RTV Rijnmond. Door de blessure van Eljero Elia speelt hij nu vanaf de linkerflank, terwijl een rol op het middenveld ook nog een optie is. "Als de trainer mij ergens anders nodig heeft dan probeer ik dat zo goed mogelijk in te vullen. Ik heb er niet van gebaald dat ik niet meer op rechts speel."

Feyenoord staat er na drie wedstrijden in de Eredivisie goed voor met negen punten uit drie duels en geen tegentreffers. Toornstra wil de goede vorm vervolgen tegen Excelsior. "We zijn pas net begonnen, maar als je aan het eind van de rit weinig tegendoelpunten hebt dan heb je een grote kans op een goede klassering. Laten we dat maar zo lang mogelijk vasthouden. Al kan Excelsior ook zomaar scoren."