Van Bronckhorst baalt: Het is een schaduwkant van deze mooie club

Van Bronckhorst baalt: "Het is een schaduwkant van deze mooie club"

29-08-2016 09:52
15

Enkele Feyenoord-supporters lieten tijdens het met 4-1 gewonnen duel met Excelsior hun onvrede blijken over het bestuur van de club. De aanhang is ontevreden over de drastische maatregelen die de clubleiding genomen heeft in aanloop naar de Europese duels dit seizoen in de Kuip, maar trainer Giovanni van Bronckhorst is van mening dat het de enige juiste beslissing is.

Bij de thuiswedstrijden in Rotterdam mogen slechts 26.000 Feyenoord-fans aanwezig zijn om zodoende nieuwe ongeregeldheden in het stadion te voorkomen. "De maatregelen die we nu moeten treffen bij Europese wedstrijden voelen als een nederlaag voor ons allemaal", vertelt de Rotterdamse trainer tegenover De Telegraaf. "Voor de club, voor de supporters en voor de spelers."

"Maar we moeten met z'n allen beseffen dat dit de laatste kans is. Als het nog één keer misgaat, kunnen we een aantal jaren niet meer in Europa uitkomen. Dat zou veel erger zijn", vervolgt de trainer, die met de besluiten van de club hoopt dat een deel van de aanhang zich in de toekomst wel weet te gedragen. "Er is een aantal incidenten geweest in de Europa Cup-geschiedenis. Het is een schaduwkant van deze mooie club. Wij, spelers en trainers, willen normaal blijven presteren. Daar passen geen incidenten meer bij", besluit 'Gio'.