Eriksen zweert trouw aan Tottenham en tekent nieuw en verbeterd contract

Eriksen zweert trouw aan Tottenham en tekent nieuw en verbeterd contract

06-09-2016 17:12

Tottenham Hotspur heeft dinsdag een einde gemaakt aan de onzekerheid rond de toekomst van Christian Eriksen. De Deense spelmaker heeft een nieuw contract getekend.

Eriksen zette dinsdag zijn handtekening onder een nieuw en verbeterd contract tot medio 2020. Daarmee komt er een einde aan de geruchten over een mogelijk vertrek van de oud-Ajacied, die niet tevreden zou zijn over zijn salaris en aan clubs als Internazionale en Juventus werd gelinkt.

"De toekomst ziet er goed bij Tottenham. Ik had niet bijgetekend als ik dat gevoel niet had", reageert Eriksen tegenover het clubkanaal. "We hebben een heel goede groep, met spelers die elkaar begrijpen en een technische staf die de spelers begrijpt. Hopelijk wordt het een mooi seizoen."

De pas 24-jarige Eriksen speelt sinds de zomer van 2013 bij Tottenham, dat hem destijds voor ruim twaalf miljoen euro overnam van Ajax. De laatste jaren ontwikkelde hij zich tot een grote meneer in de Premier League. Het seizoen 2014/2015 was tot dusver zijn beste: Eriksen speelde 37 competitiewedstrijden en scoorde tien keer.