'Abnormale' bekersituatie voor Excelsior: Geen zin om hem nu weg te sturen

'Abnormale' bekersituatie voor Excelsior: "Geen zin om hem nu weg te sturen"

19-09-2016 18:56
3

Een vrij bizarre situatie, deze week bij Excelsior. De Rotterdamse club neemt het dinsdagavond in de KNVB Beker op tegen de amateurs BVV Barendrecht, dat wordt getraind door Adrie Poldervaart.

Poldervaart is de fysiotherapeut van Excelsior, maar zit dinsdagavond dus in de dug-out van de tegenstander. "Het heeft geen zin om hem nu weg te sturen, dan heeft hij de afgelopen weken niet goed opgelet", reageert trainer Mitchell van der Gaag nuchter op de aanwezigheid van de fysio op het trainingsveld maandagochtend.

"Natuurlijk is dit niet de meest normale situatie, maar daar moeten we gewoon mee omgaan. Het is natuurlijk ook wel heel toevallig dat we net als vorig jaar weer tegen BVV Barendrecht spelen."

Vorig seizoen troffen Excelsior en Barendrecht in hetzelfde stadium van de KNVB Beker. De Kralingers waren destijds met 0-2 te sterk. Van der Gaag: "Als Eredivisie-club heb je in een wedstrijd als die van morgen alles te verliezen. Er telt maar één ding en dat is winnen en dus een ronde doorgaan. Het gebeurt af en toe dat je verrassingen hebt en het is zaak dat wij daar niet bij zitten."