'Kreeg geen positieve energie meer bij Feyenoord, dus beter om elders te kijken'

'Kreeg geen positieve energie meer bij Feyenoord, dus beter om elders te kijken'

23-09-2016 09:17
4

Bij Feyenoord wilde het niet lukken, maar Oussama Idrissi voelt zich weer helemaal lekker. Bij FC Groningen kan hij weer uitblinken en in zijn kracht spelen. Iets wat bij Feyenoord niet kon onder Roy Makaay.

Daarover vertelt de voetballer in het Algemeen Dagblad. "Jarenlang ging het voortvarend bij Feyenoord, ik voetbalde bij de vertegenwoordigende elftallen van Oranje. Tot in de A1 mijn ontwikkeling stagneerde", begint Idrissi. Hij voelde niet veel hulp van Makaay, die van de balvirtuoos juist een buitenspeler wilde maken die aan de zijlijn bleef plakken.

Wedden

Meer odds

"Een voetballer moet in zijn kracht spelen. En natuurlijk hoort tactische discipline er ook bij. Maar ik kreeg geen positieve energie meer bij Feyenoord. Dan is het beter om ergens anders te kijken", vervolgt Idrissi. "Elke voetballer heeft weleens een halfjaartje waarin het niet goed gaat. Maar mijn droom bleef onveranderd: ik wilde zo snel mogelijk in de Eredivisie voetballen. Nadat het schip Feyenoord was gestrand, ging ik een andere route bevaren."