Advocaat kan niet wachten op weerzien met Feyenoord: Al 21 wedstrijden lang

Advocaat kan niet wachten op weerzien met Feyenoord: "Al 21 wedstrijden lang"

26-09-2016 10:07
4

Fenerbahçe krijgt komende donderdag een zware kluif aan Feyenoord. Dat is althans de verwachting van Dick Advocaat, de trainer van de Turkse grootmacht. 

Afgelopen seizoen was Advocaat nog werkzaam in De Kuip, als technisch adviseur. Hij kijkt uit naar het weerzien met de Rotterdamse grootmacht. "We weten natuurlijk alles van Feyenoord. Het is voor ons een zeer sterke tegenstander. Een ploeg die 21 wedstrijden lang niet meer heeft verloren. Daarom weet ik dat we een moeilijke wedstrijd tegemoet gaan. Maar als wij zo spelen als vandaag in de eerste helft dan kunnen we Feyenoord wel problemen bezorgen", tekent De Telegraaf op uit zijn mond.

Zondag boekte Fenerbahçe een 2-1 overwinning op Gaziantepspor. Jeremain Lens leverde met twee assists een grote bijdrage aan de zege. "Wat ik vandaag van mijn spelers heb gezien stemt me tevreden. Vooral voor rust speelden we fantastisch, goed positiespel en de passing was heel goed", aldus Advocaat. "Het enige waar het aan ontbrak was de zuiverheid van de laatste bal. We hadden met meer dan één goal verschil de rust in moeten gaan."