'Van Bayern winnen? Waarom niet? We bewijzen dat we dit niveau aankunnen'

'Van Bayern winnen? Waarom niet? We bewijzen dat we dit niveau aankunnen'

30-09-2016 16:16
17

Davy Pröpper heeft na zijn gemiste strafschop tegen FK Rostov in de Champions League het boetekleed aangetrokken. De middenvelder van PSV sluit echter niet uit dat hij de volgende keer weer achter de bal gaat staan.

"Ik heb niet getwijfeld. Ik schoot weliswaar half hoog, maar wel hard. Ik had het vertrouwen en zat lekker in de wedstrijd. En als je dat hebt, dan moet je er gewoon achter gaan staan. Ook bij een volgende keer", laat Pröpper weten aan het Eindhovens Dagblad. PSV speelde met 2-2 gelijk in Rusland, waardoor overwinteren in de Champions League nu al een lastige opgave lijkt.

"Nou, Bayern staat nog bij ons in de buurt hè", merkt Pröpper droogjes op. "Uiteindelijk is de wedstrijd tegen Rostov gewoon een gemiste kans geweest. Het is jammer dat je het niet echt afmaakt, want we speelden wél goed." Hij krijgt bijval van Jetro Willems. "Als je realistisch bent, dan had je nu al zes punten kunnen hebben. We missen te veel kansen. Dat kan niet."

De linksback laat de teleurstelling echter snel van zich afglijden. "Maar we moeten positief blijven, en dit laten bezinken. Van Bayern winnen? Waarom niet? Natuurlijk kan dat. We bewijzen dat we dit niveau aankunnen."