Pochettino weer naar Janssen gevraagd: Hij moet scoren, maar geduldig zijn

Pochettino weer naar Janssen gevraagd: "Hij moet scoren, maar geduldig zijn"

30-09-2016 19:56
2

Vincent Janssen krijgt Harry Kane veel sneller dan verwacht terug als concurrent. De Engelse Tottenham Hotspur-spits leek een lange periode niet te kunnen spelen vanwege een blessure, maar is alweer op de terugweg.

"Het ziet er erg positief uit", zegt manager Mauricio Pochettino op de website van Tottenham Hotspur, dat dit weekend tegen Manchester City speelt. "De scan van afgelopen maandag was erg positief en de verwachting is dat hij sneller terug is dan we hadden verwacht." Janssen krijgt bij de afwezigheid van Kane een kans in de basis van Tottenham, maar lijkt dus niet lang van die rol te kunnen genieten.

De Oranje-spits wacht ondertussen nog altijd op zijn eerste Premier League-treffer. Pochettino is geduldig. "We kunnen hem niet vergelijken met de spelers die hij bij AZ of in Nederland was. De Premier League is erg zwaar, anders dan de Nederlandse competitie. We zijn blij dat hij hard werkt. Het klopt dat hij moet scoren want dat is de focus van spitsen, maar hij moet geduldig zijn. Hij werkt hard, past zich aan aan de kwaliteiten van de club en we zijn erg blij met hem."