Feyenoord-huurling komt niet aan de bak: Dat is een 100 procent zekerheid

Feyenoord-huurling komt niet aan de bak: "Dat is een 100 procent zekerheid"

01-10-2016 14:51
9

Jari Schuurman komt dit seizoen amper aan de bak in Tilburg, maar de jonge Feyenoord-aanvaller heeft allesbehalve spijt van zijn verhuur aan Willem II. Dat vertelt de jeugdinternational in gesprek met fansite FR12. 

Schuurman (19) kwam deze jaargang pas zes minuten in actie namens de Tricolores. Had hij misschien niet beter in Rotterdam kunnen blijven? "Nee, daar ben ik het niet mee eens. Hier zit ik sowieso elke week bij de wedstrijdselectie, dat is een honderd procent zekerheid. Dan heb ik dus een grote kans om in te vallen en dat moet ik gaan doen de komende weken en maanden. Dan moet ik me bewijzen. 

Tijdens de oefencampagne kwam Schuurman nog wel regelmatig aan spelen toe. "Ik heb een goede voorbereiding gedraaid en daarna het jeugd-EK gespeeld. Toen ik terug kwam, begon de competitie bijna en was er al een basiself gevormd waar ik niet bijzat", legt hij uit. 

In Tilburg heeft hij het 'meer naar zin zijn dan hij had verwacht'. "Het was natuurlijk de eerste keer sinds mijn zesde of zevende dat ik naar een andere club ging. Het was even wennen, maar ik ben snel en goed opgevangen door de andere jongens."