'Spaanse miljoenenaankoop weigert hotel te verlaten en wekt onvrede bij PSG'

'Spaanse miljoenenaankoop weigert hotel te verlaten en wekt onvrede bij PSG'

14-10-2016 11:34
3

Paris Saint-Germain telde in de zomer 25 miljoen euro voor hem neer, maar de komst van Jesé Rodriguez is bepaald nog geen succes. In Frankrijk worden vraagtekens gezet achter zijn toewijding.

Jesé speelde tot op heden pas drie wedstrijden voor PSG en hield het in die optredens niet langer vol dan een uur. Hoewel hij met blessures kampte, claimt Le Parisien de ware reden achter zijn matige vorm te kennen. Jesé zou niet voor het voetbal leven.

Wedden

Meer odds

De Spaanse miljoenenaankoop, die overkwam van Real Madrid, heeft nog altijd geen huis gevonden in Parijs. De reden: hij heeft het zó goed naar zijn zin in vijfsterrenhotel Royal Monceau dat hij geen trek heeft in een verhuizing. Daarnaast zou de aanvaller geen moeite doen om Frans te leren.

Alles bij elkaar opgeteld zorgt het ervoor dat bij PSG twijfels leven over de levensstijl van Jesé, die bovendien amok maakte nadat hij een maand geleden tijdens de competitiewedstrijd tegen Saint-Etienne naar de kant werd gehaald door trainer Unai Emery. Le Parisien voegt eraan toe dat Emery bereid is om Jesé een tweede en ook derde kans te geven.