Goudhaantje van Sparta: De sponsors zullen er niet blij mee zijn, maar...

Goudhaantje van Sparta: "De sponsors zullen er niet blij mee zijn, maar..."

16-10-2016 14:07
2

Dankzij een late treffer van Thomas Verhaar hield Sparta zaterdagavond een punt over aan het thuisduel met Willem II (2-2). De remise zorgde voor vreugde op Het Kasteel, maar over het vertoonde spel was Verhaar allerminst te spreken. 

"Als je zo speelt en je behaalt een punt, dan ben ik benieuwd wat er gebeurt als we een aantal keren achter elkaar goed gaan spelen", vertelde de aanvaller na afloop van het duel aan RTV Rijnmond. 

"In mijn ogen waren we te slordig en leden we te makkelijk balverlies. Dat reken ik ook mezelf aan. Ik neem veel risico in mijn spel en dat probeer ik vooral voor het doel van Willem II te doen", vervolgde Verhaar. "Als iets dan niet lukt ziet het er knullig uit en lijkt het alsof ik er geen reet aan doe, maar dat zit in mijn spel en als ik dat niet doe ,dan komen de mooie momenten ook niet. Ik ben blij dat ik me er niet te veel door laat leiden."

Over de fraaie retroshirts waarin Sparta aantrad, ter gelegenheid van de verjaardag van het stadion, was de linkspoot enthousiast. "De sponsors zullen er niet blij mee zijn, maar van mij mogen we de rest van het seizoen in dit shirt spelen. Ik vind het mooi."