Icardi-rel neemt ernstige vormen aan: Club moet relatie met speler beëindigen

Icardi-rel neemt ernstige vormen aan: "Club moet relatie met speler beëindigen"

17-10-2016 14:14
3

Internazionale moet Mauro Icardi verkopen na zijn uithaal richting de achterban van de club in zijn biografie. Dat zegt clublegende Sandro Mazzola. De spits staat nu zwaar onder druk, bij zowel de fans als de club, en dreigt zijn aanvoerdersband te verliezen.

Maandag wordt er over het aanvoerderschap van Icardi besloten. "Ik vind dat de club meteen actie moet ondernemen en de relatie met de speler aan het einde van het seizoen moet beëindigen", zegt de 73-jarige Mazzola in La Gazzetta dello Sport. "Ik kan me niet herinneren hoe oud ik was toen ik mijn eerste biografie schreef, maar ik was zeker ouder dan 23."

"Ik ken zijn familiesituatie niet, maar ik ben er zeker van dat hij niet goed is geadviseerd, anders had hij dit wel anders gedaan", aldus Mazzola, die in gesprek met Tuttomercatoweb vervolgt: "Ik ben teleurgesteld in Icardi, ik zou zelf nooit zoiets doen. Het aanvoerderschap? Dat moet hem worden afgenomen en moet beschikbaar worden gesteld voor zijn ploeggenoten."

De fans hebben Icardi zondag thuis opgezocht nadat de spits het dreigement uitte om 'honderd criminelen uit Argentinië te bellen om supporters die hem zouden aanvallen 'te vermoorden'.'