De Boer niet blij met rel: Icardi heeft verantwoordelijkheden als aanvoerder

De Boer niet blij met rel: "Icardi heeft verantwoordelijkheden als aanvoerder"

19-10-2016 15:12
8

De rel rond Mauro Icardi is niet goed voor 'het team, de fans en de club'. Dat zegt Internazionale-trainer Frank de Boer in de aanloop naar het Europa League-duel met Southampton.

"In de toekomst moeten we zulke dingen voorkomen", zegt De Boer. "Dingen die voor afleiding zorgen. Iedereen moet begrijpen hoe zulke dingen voorkomen kunnen worden, niet alleen Icardi." De spits werd het mikpunt van een enorme Inter-storm door een passage in zijn biografie, waarin hij bevestigt honderd Argentijnse criminelen te willen bellen om de Inter-fans die hem bedreigen te vermoorden.

Wedden

Meer odds

Icardi wordt gestraft door Inter, maar mag zijn aanvoerdersband behouden. De fans hebben hem ondanks zijn excuses nog niet vergeven en lieten in een statement weten dat Icardi 'nooit onze aanvoerder zal zijn'. "Het is erg belangrijk voor de spelers en de staf om gefocust te blijven op de wedstrijd", vindt De Boer. "Daarnaast moet Icardi meenemen wat er gebeurd is, want hij heeft verantwoordelijkheden als aanvoerder. Ik denk dat hij de noodzaak om een goed voorbeeld voor de selectie en de fans te zijn begrepen heeft."