Jupiler League-topscorer leidt PSV A1 naar zege op Bayern München

19-10-2016 20:03
12

De A1 van PSV heeft woensdagavond het goede voorbeeld gegeven aan het 'grote' PSV. De Eindhovenaren wonnen met 0-2 van Bayern München in de Youth League.

De overwinning in de 'mini-CL' was dik verdiend. PSV dicteerde het spel en kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Dirk Abels. Ook in de tweede helft viel één doelpunt en ook die was voor de bezoekers uit Eindhoven. Sam Lammers, topscorer van de Jupiler League, krulde de bal fraai in de linkerhoek (zie video).

Door de zege gaat PSV aan kop in groep D van de Youth League. Het verschil met Bayern is één punt. Atlético Madrid volgt met vier punten en het Russische FK Rostov heeft er nog geen. De volgende wedstrijd van PSV A1 in de Youth League wordt gespeeld op 23 november. Atlético Madrid is dan de tegenstander in Spanje.

Het eerste elftal van PSV begint vanavond om 20.45 uur aan het Champions League-duel met Bayern München.