Kopjes gaan hangen na PSV-nederlaag bij Bayern: Dan maar Europa League

Kopjes gaan hangen na PSV-nederlaag bij Bayern: "Dan maar Europa League"

20-10-2016 07:40
5

Bij PSV houden de spelers er stiekem al rekening mee dat na de 4-1 nederlaag tegen Bayern München overwintering in de Champions League een utopie is. De Europa League lijkt op dit moment het hoogst haalbare, maar Luciano Narsingh geeft de moed niet op.

"Ja, we moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Natuurlijk willen we nog overwinteren in de Champions League. Maar als dat niet lukt, dan maar Europa League", vertelt Narsingh na afloop van de wedstrijd in Beieren aan de NOS.

PSV werd met name in het eerste half uur volledig overklast door de Duitsers, maar de Eindhovenaren kwamen via een knappe goal van Narsingh nog terug in de wedstrijd. In de tweede helft kreeg PSV zelfs kansen op de gelijkmaker. "Die goal heeft achteraf geen enkele waarde gehad", aldus de speler tegenover Omroep Brabant.

Aanvankelijk speelden andere gedachten een rol bij Narsingh, na zijn goal. "Je hebt dan toch nog hoop dat er wat te halen valt. Nadat ze 3-1 maken had ik zoiets van: nu wordt het wel moeilijk. Dat is de Europese top. De kansen die je krijgt moet je afmaken. Dan kan het een spannende wedstrijd worden."