Meest gehate speler van De Boer maakt knieval: biografie wordt aangepast

Meest gehate speler van De Boer maakt knieval: biografie wordt aangepast

21-10-2016 16:25
5

Mauro Icardi gaat samen met zijn ghostwriter zijn autobiografie aanpassen. Dat meldt FCInter1908.it. De aanvoerder van het Internazionale van Frank de Boer kwam zwaar onder vuur te liggen nadat verschillende passages in zijn boek kwaad bloed zetten bij de harde kern van de club. 

Vorige week kwam naar buiten dat er een negatieve passage over de Ultras van Inter in het boek voorkwam, waarna de fans eisten dat De Boer de aanvoerdersband van zijn captain zou afnemen. Inmiddels is er overleg geweest tussen schrijver Paolo Fontanesi en de Argentijn en is er besloten om een nieuwe druk van het boek te laten maken, waarin het bekritiseerde stuk niet meer zal voorkomen. 

Wedden

Meer odds

"Mauro wil graag vertellen wat er echt gebeurd is en dat hij spijt heeft van de situatie. We hebben overleg gehad met de club en zullen het boek gaan herschrijven", aldus Fontanesi. "Ik heb hem verteld dat hij moet zeggen dat de situatie veranderd is en hij verantwoordelijkheid moet nemen voor wat hij gezegd heeft. Het is nooit zijn bedoeling geweest opschudding te veroorzaken. Ik hoop dat hij de ruzie met de Ultras bijlegt."