ADO-aanvaller onder vuur: De kritiek is terecht. Ik moet meer laten zien

ADO-aanvaller onder vuur: "De kritiek is terecht. Ik moet meer laten zien"

22-10-2016 17:07
1

Mike Havenaar kan zich vinden in de kritiek die hij de laatste weken moet incasseren. De spits van ADO Den Haag worstelt met zijn vorm en wordt flink aangepakt door fans en media. Logisch, vindt de Japanner zelf. 

"De kritiek is terecht. Ik moet meer laten zien", vertelt Havenaar aan Omroep West. "Het wordt tijd om gewoon weer doelpunten te gaan maken, dan gaat de kritiek vanzelf weer weg." De laatste goal van de targetman dateert van 28 augustus. Toen werd het in Den Haag 1-1 tegen Heracles Almelo. 

Trainer Zeljko Petrovic denkt dat Havenaar 'over een drempel heen moet'. "Mike heeft gewoon een doelpuntje nodig. Daarna gaat hij nog meer goals maken", vertelt de oefenmeester. "Ik heb uitgebreid met hem gesproken en ken Havenaar al heel lang. Ik blijf zeggen dat wij vertrouwen in hem hebben."

Zaterdagavond neemt ADO Den Haag het in Kerkrade op tegen Roda JC. Vorig seizoen scoorde Havenaar in het Parkstad Limburg Stadion. In zijn periode bij Vitesse maakte de lange aanvaller in totaal vier goals tegen Roda.