Roda JC verlaat laatste plek in Eredivisie door late vrije trap tegen ADO

22-10-2016 21:38
10

De Eredivisie-ontmoeting tussen Roda JC en ADO Den Haag heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. In Kerkrade werd het 1-1 door een doelpunt in de eerste en tweede helft.

Edouard Duplan opende zaterdag het bal in het Parkstad Limburg Stadion, waar het publiek voorafgaand aan de wedstrijd tegen ADO pas één doelpunt had gezien dit seizoen. De Franse aanvaller van de bezoekers uit Den Haag zette zijn ploeg na 37 minuten op een verdiende voorsprong.

Goede kansen waren vervolgens niet aan Danny Bakker (ADO) en Dylan Werker (Roda JC) besteed, waardoor ADO met de zege aan de haal leek te gaan. Roda rechtte in de slotfase echter de rug en kwam via Mitchell Paulissen op gelijke hoogte, diep in de slotfase. Hij schoot een vrije trap achter Ernestas Setkus.

Met de puntendeling schiet zowel Roda als ADO niet veel op. Wel dragen de Limburgers de rode lantaarn over aan FC Groningen, dat zondag nog in actie komt tegen AZ. ADO is de nummer negen van de Eredivisie.

Mitchell Paulissen Goal HD - Roda 1-1 Den Haag... door Football--Live