NEC-aanhang gooit beker bier in nek van eigen speler: Dat was smerig

NEC-aanhang gooit beker bier in nek van eigen speler: "Dat was smerig"

23-10-2016 17:32
7

Wojciech Golla kon zondag als laatste lachen na de 1-1 bij NEC - Vitesse. De Gelderse derby eindigde zodoende in een gelijkspel, na een late goal van NEC. Golla werd tijdens de wedstrijd geraakt door een beker met bier, nota bene van zijn eigen aanhang.

De Nijmeegse supporters waren de hele wedstrijd al opgefokt, met name door de goal van Navarone Foor. Hij maakte afgelopen zomer de overstap van NEC naar aartsrivaal Vitesse. "Het is normaal dat de supporters boos worden omdat Foor de overstap maakte naar Vitesse", begint Golla zijn verhaal tegenover Forza NEC.

"Het bier op het veld, toen Vitesse een corner moest nemen, dat was niet normaal. Ik kreeg zelf ook een biertje tegen mijn hoofd, dat was erg smerig", laat Golla vervolgens weten. Bij een corner van Lewis Baker werd het duel stilgelegd, omdat de Vitessenaar veel bekers met bier om zijn oren zag vliegen.

Toch is Golla overwegend positief over de aanhang van NEC. En dan met name over de sfeer. "Dit zijn derby's, dat is het karakter van zo'n wedstrijd. Het was een gestoorde wedstrijd, zeker toen de wedstrijd werd stilgelegd."