Veltman kijkt alweer vooruit na Klassieker: Dan gaan we zeker weer winnen

Veltman kijkt alweer vooruit na Klassieker: "Dan gaan we zeker weer winnen"

23-10-2016 19:24
27

Feyenoord – Ajax eindigde zondagmiddag in een 1-1 gelijkspel. Een terechte eindstand, vindt Joël Veltman, centrale verdediger van de Amsterdammers. Toch heerste bij de mandekker vooral een teleurgesteld gevoel na afloop.

"De eerste helft was voor Feyenoord, de tweede voor ons. Uiteindelijk is een gelijkspel wel terecht, maar als je zolang voorstaat ben je teleurgesteld dat je alsnog de 1-1 tegen krijgt'', aldus Veltman tegenover Voetbal International. "Vooral de eindpass en de communicatie waren slordig, dan kom je niet tot veel kansen", aldus Veltman, die zijn directe tegenstander Eljero Elia een assist zag geven. "Tuurlijk reken ik dat mezelf aan, ik sta hier met een zuur gevoel."

Feyenoord staat na tien speelrondes met vijf punten meer dan Ajax bovenaan de ranglijst. Gaat het nog goed komen met Ajax? "Tuurlijk. Het is niet zo dat we een kampioenschap hebben weggegooid, daar is het veel te vroeg voor." Volgend weekend neemt Ajax het op tegen een andere Rotterdamse ploeg, Excelsior. "We gaan gewoon spelen zoals we de laatste tijd hebben gedaan. Dan gaan we zeker weer winnen."