Tranen bij Willem II: Hij heeft een keer of 25 I’m sorry gezegd

Tranen bij Willem II: "Hij heeft een keer of 25 I’m sorry gezegd"

24-10-2016 08:43
16

Fran Sol heeft veel spijt van zijn oliedomme rode kaart tegen FC Utrecht. De spits van Willem II zat zaterdag huilend in de kleedkamer. De Spanjaard werd na een half uur van het veld gestuurd.

Sol bleef met tranen in de ogen zijn excuses maar aanbieden. "Hij heeft een keer of 25 I’m sorry gezegd", zegt Willem II-trainer Erwin van de Looi in De Telegraaf. "Natuurlijk was het niet handig wat Fran deed, maar ik vond het geen natrappen."

Van de Looi legt uit: "Na een verkeerde aanname haalde hij Nacer Barazite onderuit om de counter eruit te halen. Het was typisch een ongelukkige overtreding van een aanvaller. Hij had beter even aan het shirtje kunnen trekken..."

Utrecht-speler Mark van der Maarel maakt er een grapje van. "Misschien had Fran Sol nog wat last van zijn hoofd." De Utrecht-verdediger doelt daarmee op de bloedende hoofdwond van Sol na een ongelukkige botsing.

De tien spelers van Willem II moesten zich in blessuretijd gewonnen geven toen Sebastien Haller voor het enige doelpunt tekende.