'Feyenoord hoort vertrekwens en kan zaken doen met werkgever Van der Vaart'

'Feyenoord hoort vertrekwens en kan zaken doen met werkgever Van der Vaart'

03-11-2016 17:28
2

Feyenoorder Pär Hansson denkt aan een vertrek uit Rotterdam. De reservedoelman hoeft op weinig speeltijd te rekenen. Omdat Warner Hahn op de weg terug is van een blessure, is een transfer bespreekbaar voor de koploper van de Eredivisie. Eén geïnteresseerde club is er in ieder geval.

Aan het begin van het seizoen wilde Feyenoord niet meewerken aan een transfer van Hansson naar het Turkse Gaziantepspor. Dat stelt zijn zaakwaarnemer Per Jonsson. Feyenoord zat krap met de keepers vanwege de blessures van Kenneth Vermeer en Hahn. Nu Hahn steeds dichter bij zijn rentree komt, is de situatie van Hansson veranderd.

"Pär heeft het goed naar zijn zin bij Feyenoord", zegt zijn belangenbehartiger tegen het Zweedse fotbolldirekt. "Maar uiteindelijk wil hij wedstrijden spelen. Een verhuizing in januari is mogelijk. We zullen de mogelijkheden bekijken."

Het Algemeen Dagblad schrijft dat het FC Midtjylland van Rafael van der Vaart geïnteresseerd is om in de winterstop zaken te doen. Het contract van de dertigjarige sluitpost loopt na dit seizoen af. Hij werd begin dit jaar gehaald van Helsingborgs, omdat Hahn zwaar geblesseerd was geraakt.