AZ-aanvaller door het stof na 'domme actie': Dat is kut natuurlijk, direct erna

AZ-aanvaller door het stof na 'domme actie': "Dat is kut natuurlijk, direct erna"

04-12-2016 08:48
3

Iliass Bel Hassani speelde zaterdagavond een hoofdrol bij een doelpunt dat Excelsior maakte tijdens het thuisduel met AZ (3-3). Balverlies van de aanvaller leidde de 3-2 in. Na afloop erkende Bel Hassani dat hij anders had moeten handelen. 

De linkspoot ging op het middenveld aan de wandel, kreeg een duw, raakte de bal kwijt en zag een paar seconden later hoe AZ-goalie Sergio Rochet moest vissen. "Ik kreeg voor mijn gevoel een duw in mijn rug, maar het was absoluut geen overtreding", blikte hij - kijkend naar de beelden van het bewuste moment - terug met FOX Sports. 

"Ik vind het gewoon een domme actie. Van mezelf, ja. Dit is denk ik de eerste keer in mijn carrière dat ik zo'n fout maak waar een goal uit komt. Dat moet ik niet doen, ik moet daar helemaal niet lopen met de bal. Ik raakte geblokkeerd, wist niet wat ik moest doen toen ik om me heen keek."

Direct na z'n fout werd Bel Hassani gewisseld. "Dat is kut natuurlijk, direct erna, want je wilt het natuurlijk goedmaken. Die tijd krijg je helaas niet. Als ik volgende week in zo'n situatie kom, schiet ik de bal het stadion uit."

Lees ook: Zes doelpunten op Woudestein: AZ komt tot drie keer toe terug