Feyenoord krijgt goedkeuring van Advocaat: 'Toont aan dat iedereen tevreden is'

Feyenoord krijgt goedkeuring van Advocaat: 'Toont aan dat iedereen tevreden is'

07-12-2016 22:25
1

Volgens Dick Advocaat heeft Feyenoord er goed aan gedaan om Giovanni van Bronckhorst langer aan zich te binden. De huidige trainer van Fenerbahçe trad vorig seizoen op als adviseur van de Feyenoord-coach. Donderdag staan beide oefenmeesters in de Europa League tegenover elkaar.

"Dat toont aan dat iedereen tevreden over hem is", zegt Advocaat volgens RTV Rijnmond over de contractverlenging van Van Bronckhorst. Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn ondersteunende periode bij Feyenoord. "Dat heb ik met ontzettend veel plezier gedaan"

Advocaat wil niet te veel eer opstrijken. "We moeten het ook niet groter maken dan het is. De technische staf van Feyenoord heeft voor de huidige ontwikkeling gezorgd. Ik heb alleen een beetje mee gesproken en gediscussieerd. That's all."

Feyenoord en Fenerbahçe maken donderdag onderling uit wie de knock-outfase van de Europa League haalt. Er bestaat een mogelijkheid dat beide clubs doorgaan. In dat geval moet Manchester United verliezen van Zorya Luhansk en Feyenoord winnen van de Turken.