Transfer van Heraclied naar Engeland pakt dramatisch uit: 'Hij kan het niet aan'

Transfer van Heraclied naar Engeland pakt dramatisch uit: 'Hij kan het niet aan'

17-12-2016 20:49
1

De transfer van Paul Gladon naar Wolverhampton Wanderers is nog geen succes te noemen. Wat heet: de Nederlandse spits, die afgelopen zomer voor zo'n één miljoen pond de overstap maakte van Heracles Almelo naar de Championship-club, is al sinds september niet meer in actie gekomen. 

Wolves-manager Paul Lambert blijkt absoluut niet tevreden te zijn met Gladon (24). "Paul is niet fit genoeg en doet ook te weinig om er voor te zorgen dat ik niet om hem heen kan", vertelt hij in gesprek met Wolves Express & Star. "Ik denk dat hij op dit moment het tempo van deze divisie niet aankan."

"In het Championship spelen we op dit moment op zaterdag, dinsdag, zaterdag, dinsdag. Dat is zwaar."  Eind augustus zette Gladon zijn handtekening onder een driejarig contract bij Wolves. Destijds stond de Italiaan Walter Zenga nog aan het roer bij Wolves. Lambert werd begin november aangesteld. Gladon deed onlangs wel van zich spreken bij Wolves onder 23 jaar. De aanvaller tekende tegen Norwich City voor een hattrick.