'PSV krijgt serieuze concurrentie: Van Ginkel voorgedragen in Italië'

'PSV krijgt serieuze concurrentie: Van Ginkel voorgedragen in Italië'

24-12-2016 10:49
8

PSV krijgt serieuze concurrentie in de strijd om Marco van Ginkel. De middenvelder van Chelsea wordt genoemd bij Internazionale, dat in de winterse transferperiode op zoek is naar goedkope versterkingen voor het middenveld.

Inter wil huren om zo de kosten te beperken. Verschillende namen worden genoemd in de modestad, waaronder die van Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg), Lassana Diarra (Olympique Marseille), Milan Badelj (Fiorentina) en John Obi Mikel (Chelsea). Met name de drie eerste namen zijn moeilijk haalbaar voor de Nerazzurri.

Wedden

Meer odds

In Italië is nu de naam van Van Ginkel ook gevallen. Corriere dello Sport meldt dat de oud-speler van Vitesse en PSV is voorgedragen bij Inter. Het zou een opmerkelijke move zijn, omdat hij eerder uitkwam van stadgenoot AC Milan. Voor PSV blijft Van Ginkel interessant, gaf technisch manager Marcel Brands eerder deze week toe.

Vorig seizoen huurde PSV Van Ginkel voor een half jaar van Chelsea. Mede door zijn inbreng werden de Eindhovenaren kampioen. Hij raakte begin dit seizoen geblesseerd en revalideerde bij zijn Engelse werkgever.