Revival bij Feyenoord: 'Als zo'n club komt, dan denk je daar wel aan'

Revival bij Feyenoord: 'Als zo'n club komt, dan denk je daar wel aan'

25-12-2016 18:38
4

Jens Toornstra viel vorig seizoen nog buiten de boot bij Feyenoord, maar is deze jaargang van grote waarde voor de Rotterdammers. Kan de 27-jarige middenvelder nog een stap omhoog aan?

"Ik ben tevreden met hoe het nu gaat en ben nog niet bezig met een vertrek", reageert Toornstra bij FC Afkicken. "Natuurlijk, je droomt altijd van een stap hoger en je wilt alijd meer. Ik ben daar nu echter totaal niet mee bezig en ben heel blij met hoe het nu gaat."

Toornstra was dit seizoen al goed voor vijf goals en zeven assists in de Eredivisie, terwijl vorig jaar nog een transfer naar Hoffenheim lonkte. Feyenoord wilde hem echter niet laten gaan, waardoor een vertrek nooit écht dichtbij was. "Als zo'n club komt, dan denk je daar wel aan. Het is niet zo dat ik er helemaal niet mee bezig was, maar het was niet zo dat ik mijn zinnen erop had gezet."

Nu is Toornstra onomstreden en voert hij met Feyenoord de Eredivisie aan. "Het kan heel gek lopen, maar de uitgangspositie is goed. Ik denk dat we heel volwassen zijn en niet meer zo naïef. Ik neem aan dat zo'n serie als vorig jaar niet meer gaat komen."