Update: Florentino Pérez: 'Mijn woorden over Mbappé zijn verkeerd geïnterpreteerd'

5 oktober om 13:15
Laatste update: 5 oktober om 13:24

De transfer van Kylian Mbappé komt er dit seizoen mogelijk alsnog. Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez laat weten dat hij de Fransman aankomende winterstop aan wil trekken.

Dat wilde Pérez afgelopen zomer al, maar toen weigerde Paris Saint-Germain mee te werken. De Franse club bleek niet gevoelig voor de Spaanse miljoenen. Mbappé is aan het einde van het seizoen transfervrij en kost Real Madrid dan niets. Maar zover wil Pérez het niet laten komen. "In januari hebben we nieuws over Mbappé. Laten we hopen dat op 1 januari de situatie rond hem is opgelost", zegt Pérez tegen El Debate.

"Het was een logische stap om deze zomer te vertrekken", zei Mbappé deze week in L'Equipe. "Ik wilde PSG alleen verlaten voor Real Madrid. Real bracht ook een bod uit en ik dacht dat mijn tijd in Parijs erop zat. Ik moest huilen toen ik hoorde dat ik niet naar Madrid kon gaan."

Mbappé (22) speelt sinds het seizoen 2017/2018 voor PSG. Hij maakte tot nu toe 95 competitiedoelpunten voor die club.

Update: Pérez zegt dat zijn woorden verkeerd zijn geïnterpreteerd. "Wat ik bedoelde is dat ik tot volgend jaar moet wachten om nieuws te hebben. Uit respect voor PSG, waar we een goede relatie mee hebben", zegt hij tegen RMC Sport.