Lof voor Feyenoord-huurling Bozeník ondanks mindere duels: 'Was goede transfer'

Lof voor Feyenoord-huurling Bozeník ondanks mindere duels: 'Was goede transfer'

Gepubliceerd: donderdag 7 oktober 2021 om 16:38do 07-10-2021 om 16:38

Róbert Bozeník kan nog geen potten breken bij Fortuna Düsseldorf, maar trainer Christian Preußer maakt zich geen grote zorgen. De 37-jarige Duister ziet wel dat er werk aan de winkel is voor Bozeník.

Düsseldorf nam de Slowaakse spits in het slot van de transferwindow op huurbasis over van Feyenoord. Bozeník startte nog goed aan zijn tijd in Duitsland, door bij zijn basisdebuut te scoren. Daarna ging het echter minder met de spits: hij belandde weer op de bank en wist niet te overtuigen bij zijn invalbeurten.

Desondanks is coach Preußer nog steeds tevreden met de komst van Bozeník. "Ik ben blij dat hij er is, het was een goede transfer", laat hij optekenen door Kicker. Preußer is ook mild voor Bozeník na zijn uitspraken in zijn thuisland. Daar repte de international al over een vertrek uit Düsseldorf. "Hij is jong en zal ervan leren", stelt Preußer.

Op sportief vlak kan Bozeník ook nog een aantal zaken verbeteren. "Róbert heeft veel energie en zegt wat hij wil, dat zelfvertrouwen hebben we nodig", begint Preußer. "Maar tactisch inzicht hoort er ook bij."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws