Verhuurde Feyenoorder Bozeník hervindt geluk: 'Ik stelde voor om te vertrekken'

Verhuurde Feyenoorder Bozeník hervindt geluk: 'Ik stelde voor om te vertrekken'

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 23:50di 28-09-2021 om 23:50

Róbert Bozeník was bij Feyenoord niet meer nodig en speelt dit seizoen op huurbasis voor het Duitse Fortuna Düsseldorf. Zijn dienstverband bij de huidige nummer elf van de Tweede Bundesliga zal beperkt blijven tot één seizoen óf een half jaar, vermoedt hij.

In de huurdeal van Bozeník is een optie tot koop opgenomen, maar het is nog maar zeer de vraag of die gelicht zal worden. "Er is een optie, maar die kan alleen geactiveerd worden als we naar de Bundesliga promoveren. We gaan ervan uit dat ik hier voor één jaar ben, maar we zien wel wat er gaat gebeuren", aldus de Slowaakse EK-ganger in gesprek met Sport.sk. "Misschien komt er in de winter een niet te weigeren aanbod, misschien ben ik hier tot komende zomer. Maar het heden is voor mij het belangrijkst."

Bozeník wil namelijk de nasmaak van zijn weinig succesvolle Feyenoord-avontuur wegspoelen. "Ik voel me nu gelukkig. Mijn speeltijd begint weer toe te nemen en ik heb mijn eerste goal al te pakken. Nu wil ik weer in het ritme komen, dat is de enige manier waarop ik me kan verbeteren." Bij Feyenoord voelde hij zich steeds ongelukkiger worden, nadat duidelijk werd dat trainer Arne Slot geen beroep op hem zou doen. "Ik heb ronduit gezegd dat ik me niet langer gelukkig voelde en ik heb voorgesteld om tijdelijk te vertrekken. Daar wilden ze eerst niets van weten, maar later draaiden ze bij en hebben ze toegezegd dat ze mee zouden werken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws