De Telegraaf: Ihattaren gesignaleerd in uitgaansleven Nice, Milaan en Monaco

De Telegraaf: Ihattaren gesignaleerd in uitgaansleven Nice, Milaan en Monaco

15-10-2021 16:58
115

Mohamed Ihattaren is sinds zijn overstap van PSV naar Juventus en vervolgens Sampdoria regelmatig gesignaleerd in het uitgaansleven van Nice, Milaan en Monaco. Dat meldt De Telegraaf.

Vrijdag pakte het Algemeen Dagblad uit met het nieuws dat Ihattaren ongelukkig is in Italië en hard op weg is zich onmogelijk te maken bij Sampdoria. De Telegraaf komt nu met een aantal nieuwe details. Buiten de lijnen gedraagt Ihattaren zich 'niet als een profvoetballer', klinkt het. 'Hij werd geregeld gesignaleerd in het uitgaansleven van plaatsen als Nice, Milaan en Monaco. Van een gezonde arbeid-rustverhouding was geen sprake.'

Zaakwaarnemer Mino Raiola bezorgde Ihattaren eind augustus een transfer naar Juventus, dat de negentienjarige spelmaker meteen verhuurde aan Sampdoria. In Genua kwam hij door fysieke ongemakken en gedragsproblemen niet verder dan één wedstrijd als bankzitter. Deze week keerde hij om privé-redenen terug naar Nederland. Omdat Sampdoria klaar is met de grillen van Ihattaren, wordt er nu gekeken naar broodheer Juventus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie