Slot kan zich niet vinden in opmerking Van Gaal: 'Dat gaat voor ons niet op'

Slot kan zich niet vinden in opmerking Van Gaal: 'Dat gaat voor ons niet op'

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2021 om 18:34vr 15-10-2021 om 18:34

Feyenoord-trainer Arne Slot kan zich niet vinden in de opmerkingen van Louis van Gaal over de Conference League. De bondscoach van het Nederlands elftal liet zich tijdens de interlandperiode laatdunkend uit over het derde club toernooi van Europa.

Van Gaal kreeg tijdens een persconferentie de vraag hoe hij naar de Europese verrichtingen van Feyenoord, AZ en Vitesse in de Conference League kijkt. "Volgens mij is het hoogste niveau het belangrijkste", doelde hij op de Champions League. "Daar gaat het om. De Conference League, dat is toch niet een league waar je nou blij van wordt. Je speelt daar tegen Jut en Jul."

Slot is het niet met Van Gaal eens. "Die opmerking is me ter ore gekomen", stelt de Feyenoord-coach op de persconferentie richting het Eredivisie-duel met RKC Waalwijk. "Wij spelen tegen de kampioen van Tsjechië, de kampioen van Israël en een Bundesliga-team, die vorig jaar zevende zijn geworden. Dus ik denk niet dat dat voor onze groep opgaat."

"Ik denk dat er wel groepen zijn waar je dat wel over kunt zeggen", vervolgt Slot, "maar kijk ook naar Vitesse, die spelen tegen Tottenham en Rennes. En Rennes speelde vorig seizoen nog Champions League. Ik vind dat Louis altijd heel veel dingen zegt waar hij helemaal gelijk in heeft, maar hier heeft hij in mijn beleving dan gedeeltelijk gelijk. We hoeven het niet overal over eens te zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws