Update: Huntelaar loopt officieel twee dagen per week snuffelstage bij Vitesse

Update: Huntelaar loopt officieel twee dagen per week snuffelstage bij Vitesse

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 11:12di 19-10-2021 om 11:12

Laatste update: dinsdag 19 oktober 2021 om 11:14di 19-10-2021 om 11:14

Klaas-Jan Huntelaar gaat een snuffelstage lopen bij Vitesse. De oud-spits wil verkennen of het trainersvak hem ligt en gaat aan de slag bij het Onder 21-elftal van de Arnhemmers.

Dat maakt de Gelderlander dinsdagochtend bekend. Huntelaar zal tot de winsterstop actief zijn bij Vitesse, waar hij zelf geen verleden heeft. Zijn zoon voetbalt er wel in de jeugdopleiding. Volgens de Gelderlander heeft Huntelaar 'alle tijd'.

De 38-jarige oud-international maakte nooit officieel bekend dat hij is gestopt met voetballen. Het is echter wel algemeen bekend dat Huntelaar zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen. Onlangs dook hij op in de Kelderklasse, bij het zesde team van HC'03.

Huntelaar droeg in zijn loopbaan de shirts van onder meer PSV, Ajax, Real Madrid en Schalke 04. De Graafschap, NEC en sc Heerenveen hengelden de laatste maanden nog wel naar de diensten van The Hunter, maar de drie clubs kregen nul op het rekest.

Update: Vitesse heeft inmiddels bevestigd dat Klaas-Jan Huntelaar een snuffelstage gaat lopen. De geboren Achterhoeker zal twee dagen in de week aanwezig zijn op het trainingscomplex van Vitesse.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws