Ten Hag moet kiezen tussen Berghuis en Klaassen: 'Het zou mij niet verbazen'

Ten Hag moet kiezen tussen Berghuis en Klaassen: 'Het zou mij niet verbazen'

Gepubliceerd: dinsdag 19 oktober 2021 om 13:35di 19-10-2021 om 13:35

Niet Davy Klaassen, zoals het Algemeen Dagblad voorspelde, maar Steven Berghuis zou dinsdagavond zomaar eens aan de aftrap kunnen verschijnen in de Champions League-kraker tussen Ajax en Borussia Dortmund. Dat stelt Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf.

"Wat mij verbaast: ik zie allerlei opstellingen met Klaassen voorbijkomen", reageert Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Maar het zou mij niet verbazen als Berghuis speelt. Sterker nog, ik denk dat je tegen een Duitse tegenstander misschien wel voor de creativiteit van Berghuis móét kiezen."

Berghuis kan terugkijken op twee sterke Champions League-optredens tegen Sporting Portugal (5-1) en Besiktas (2-0). "Dus ik zou hem niet zonder meer laten vallen. Ik denk ook dat het een heel moeilijke keuze is voor Ten Hag. En het zou mij niet verbazen als hij gewoon voor Berghuis kiest." Valentijn Driessen noemt Berghuis in plaats van Klaassen 'een keuze voor voetbal, en wat minder zekerheid'.

Ajax en Dortmund trappen dinsdag om 21.00 uur af in de Johan Cruijff Arena. Beide ploegen pakten zes punten in de eerste twee wedstrijden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Voor wie moet Ten Hag kiezen op 10?

Berghuis
59%
Klaassen
41%
(705 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws