'Ajax is Europese top, waarom zou hij in godsnaam naar Newcastle gaan?'

'Ajax is Europese top, waarom zou hij in godsnaam naar Newcastle gaan?'

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 09:44ma 25-10-2021 om 09:44

Newcastle United aast op Marc Overmars en in de Engelse wandelgangen wordt ook Erik ten Hag genoemd als kandidaat om Steve Bruce op te volgen. Bij Studio Voetbal zien ze het laatste sowieso niet gebeuren.

Newcastle is na de Saudische overname misschien wel de rijkste club ter wereld. Overmars is één van de kandidaten om het nieuwe transferbeleid uit te stippelen op St. James' Park en volgens The Daily Mirror zou hij Ten Hag weleens kunnen meenemen.

"Waarom zou hij in godsnaam naar Newcastle gaan?", reageert Arno Vermeulen bij Studio Voetbal. "Hij is ook hartstikke slim en bij Ajax gaan werken in de top van Nederland. Nu heeft hij daar samen met onder meer Marc Overmars en Edwin van der Sar weer Europese top van gemaakt. Waarom zou je instappen bij Newcastle? Dan is het toch veel slimmer om te wachten op clubs als Manchester City of Manchester United? Clubs die gevestigd zijn. Als je daar een paar jaar prijzen mee wint, is dat heel waardevol."

Ten Hag blijft sowieso binnenboord bij een megasalaris, denkt Pierre van Hooijdonk. "Ajax heeft het salarisplafond voor spelers aan diggelen gegooid en dat heeft ze succes gebracht. Nu heb je een trainer, die ze dat succes heeft gegeven. Meer betalen? Ja natuurlijk!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws