Teleurgestelde Veerman en Jansen klaren de lucht: 'Het was een goed gesprek'

Teleurgestelde Veerman en Jansen klaren de lucht: 'Het was een goed gesprek'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 17:10di 26-10-2021 om 17:10

Henk Veerman keert terug in de basis van sc Heerenveen voor de bekerwedstrijd tegen AFC van woensdag. De spits heeft inmiddels om tafel gezeten met trainer Johnny Jansen.

De spits werd tegen FC Utrecht nog gepasseerd, maar de lucht is weer geklaard. "We hebben samen een aantal beelden bekeken en besproken wat we van hem verwachten", laat Jansen weten op de persconferentie. "Het was een goed gesprek over de inhoud van het voetballen."

Veerman tekende voor vijf van de twaalf goals van de Friezen in de Eredivisie, maar toch gaf Jansen voor het treffen in de Domstad aan dat hij niet tevreden was. De dertigjarige Volendammer zag zijn reserverol niet aankomen en reageerde hevig teleurgesteld. "Sorry dat ik het zeg, maar het is gewoon kut dat je niet speelt en hoort dat je te weinig doet", zei hij tegen ESPN. "Het is enorm zuur. Het mag duidelijk zijn dat ik er niet blij mee ben."

Heerenveen verloor vier van zijn laatste vijf Eredivisie-duels en is afgegleden naar de negende plek in de Eredivisie. Het duel met AFC in de eerste ronde van de KNVB Beker begint woensdag om 20.00 uur op sportpark Goed Genoeg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws