Witte rook uit Johan Cruijff Arena: Álvarez verlengt contract bij Ajax

Witte rook uit Johan Cruijff Arena: Álvarez verlengt contract bij Ajax

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 17:32wo 27-10-2021 om 17:32

Edson Álvarez heeft woensdag zijn handtekening gezet onder zijn nieuwe contract bij Ajax. De 24-jarige middenvelder ligt nu één jaar langer vast in de Johan Cruijff Arena, tot medio 2025.

Álvarez kondigde vorige week al aan dat hij zou gaan verlengen bij Ajax. De Mexicaanse international kwam in 2019 voor vijftien miljoen euro over van Club América, maar kon aanvankelijk niet overtuigen. Ook moest hij door de wetgeving in Nederland lange tijd gescheiden van zijn gezin leven. De ommekeer kwam halverwege het vorige seizoen: hij knokte zich in de basis en is uitgegroeid tot een onmisbare schakel in de ploeg van coach Erik ten Hag.

El Machín wordt nu beloond voor zijn spectaculaire ontwikkeling.  "Sofia (zijn vriendin, red.) en ik voelen ons thuis in Amsterdam en bij Ajax. Dit is een signaal naar de staf, mijn medespelers en de fans dat ik hier gelukkig ben", liet hij al weten aan De Telegraaf. Afgelopen zomer wilde Stade Rennes nog twintig miljoen euro voor hem betalen, maar Álvarez bleef bij Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws