Boskamp 'schrok zich rot' na Koevermans-nieuws: 'Hij is gek van de club'

Boskamp 'schrok zich rot' na Koevermans-nieuws: 'Hij is gek van de club'

Gepubliceerd: woensdag 27 oktober 2021 om 19:48wo 27-10-2021 om 19:48

Jan Boskamp heeft geen goed woord over voor het kwaadwillende gedeelte van de Feyenoord-aanhang. De oer-Feyenoorder begrijpt volkomen dat algemeen directeur Mark Koevermans per 1 december af zal zwaaien.

Feyenoord maakte dinsdagochtend het naderende vertrek van Koevermans bekend, nadat de directeur al meerdere malen thuis was lastig gevallen. "Een paar mafkezen, in mijn ogen, maken de buurt voor Mark onveilig", reageert Boskamp tegenover de NOS. "En dan gaat zijn gezin voor het voetbal of voor Feyenoord. Maar wat die mensen bezielt... Die zijn helemaal maf."

Boskamp 'schrok zich rot' nadat hij het nieuws hoorde, verklaart de populaire analist. "Want ik weet dat hij helemaal gek is van de club. En dat hij dit normaal nooit doet. Dus de bedreigingen zullen heel ernstig zijn."

Koevermans was naar verluidt een doelwit omdat hij een voorstander is van de komst van een nieuw stadion. De bedreigingen aan het adres van de gewezen tennisprof hebben ervoor gezorgd dat een potentiële Feyenoord-investeerder is afgehaakt, onthulde commissaris Toon van Bodegom woensdag tijdens een persconferentie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws