The Daily Mail onthult reden achter zaakwaarnemerswissel Van de Beek

The Daily Mail onthult reden achter zaakwaarnemerswissel Van de Beek

30-10-2021 09:44
103

Donny van de Beek is op advies van zijn ploeggenoten gewisseld van zaakwaarnemer, meldt boulevardkrant The Daily Mail. De middenvelder uit Nijkerkerveen hoopt met Ali Dursun als begeleider gemakkelijker een transfer te maken in de komende window.

Recent werd bekend dat Van de Beek is gewisseld van zaakwaarnemer. Sinds het begin van zijn loopbaan was Guido Albers de agent van de Oranje-international. De switch van Van de Beek riep bij veel mensen vragen op. The Daily Mail meldt nu dat Van de Beek de knoop doorhakte om te vertrekken bij Albers, nadat spelers in de Manchester United-kleedkamer hem dat adviseerden.

Met zijn wissel van zaakwaarnemer wil Van de Beek een winters vertrek forceren bij United. De voormalig Ajacied hoopte eigenlijk dat Albers al een nieuwe club voor hem zou hebben gevonden. Dat is echter niet het geval. De afgelopen weken voerden Van de Beek en zijn ex-agent gesprekken met Everton en Wolves over een verhuurperiode. Het is niet duidelijk wat voor invloed de zaakwaarnemerswissel daarop heeft.

De situatie van Van de Beek is momenteel uitzichtloos bij Manchester United. De 24-jarige Nederlander kende vorig jaar al een teleurstellend seizoen in Engeland, maar manager Ole Gunnar Solskjaer beloofde dat hij dit seizoen meer kansen zou krijgen. In de nieuwe voetbaljaargang kwam Van de Beek echter tot één invalbeurt van zes minuten in de Premier League.