'Real Madrid staat voor grote schoonmaak: Hazard en Bale mogen vertrekken'

'Real Madrid staat voor grote schoonmaak: Hazard en Bale mogen vertrekken'

Gepubliceerd: maandag 8 november 2021 om 07:22ma 08-11-2021 om 07:22

Real Madrid wil bezuinigen op de salariskosten. De Koninklijke wil daarom ruimte maken in de selectie en heeft kenbaar gemaakt dat een zestal spelers mag vertrekken uit Estadio Santiago Bernabéu.

De Spaanse grootmacht kan voor 108 miljoen euro aan salariskosten bezuinigen, als er ruimte wordt gemaakt in de selectie. Gareth Bale, Isco, Marcelo, Eden Hazard, Luka Jovic en Jesús Vallejo staan op de nominatie om te verkassen, omdat ze weinig sportieve waarde hebben voor Carlo Ancelotti, weet AS. Het is vrijwel een zekerheid dat de drie eerstgenoemden komende zomer vertrekken, aangezien hun contracten in Madrid aflopen.

AS meent dat Real Madrid hoop houdt dat Hazard zijn oude niveau haalt, al kijken Florentino Pérez en de zijnen wel verder. Wanneer het lukt om de Belg van de hand te doen, komt er geld vrij om Kylian Mbappé of Erling Haaland aan te trekken. De club is met Vinícius Júnior wél in gesprek voor een langer verblijf. Het contract van de Braziliaanse vleugelaanvaller loopt tot 2025, maar Real Madrid wil deze openbreken en verlengen. Ook wordt de gelimiteerde afkoopsom verhoogd tot één miljard euro, net als dat onlangs gebeurde bij FC Barcelona-spelers Pedri en Ansu Fati.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws